☀ Klanten geven ons een 9,4/10 op Webtrust

Alcudia Garden

☀ Ontspan en relax tijdens jouw vakantie

3 redenen om je vakantie voor 2020 naar Alcudia te boeken

Deel artikel

Het boeken van de zomervakantie voor 2020 is weer begonnen. Ben jij ook al op zoek naar je volgende bestemming? Stop dan met zoeken en kijk naar de mogelijkheden om je volgende vakantie naar het mooie Alcudia te boeken. Ontdek alles over het prachtige Alcudia op Mallorca. Wij geven je alvast 3 redenen om voor deze bestemming te kiezen. 

Dé perfecte locatie voor een zonvakantie

Op zoek naar een heerlijke rustgevende zonvakantie? Dan zit je in Alcudia helemaal op de juiste plek. Langs deze badplaats loopt namelijk het langste strand van heel Mallorca. Het strand heeft een lengte van maar liefst 17 kilometer en je bent er voorzien van alle faciliteiten en alles wat je er nodig hebt. 

Langs het strand loopt zelfs een mooie boulevard en aan het einde van het strand vind je grote rotsen en stukken met mooie palmbomen. Een lekker exotisch gevoel dus en mooie uitzichten wanneer je hier aan het relaxen bent. 

De authenticiteit en gezelligheid van het prachtige Alcudia

Alcudia zelf is een prachtige bestemming. Doordat het al een oude bestemming is zie je er nog veel terug van de echte authenticiteit. De Middeleeuwse muren in Alcudia, de gezellige smalle en sfeervolle straatjes en veel meer geven deze bestemming extra sfeer mee. Dat in combinatie met een gezellige jachthaven, gezellige eet- en drinkgelegenheden en nog meer, maken het tot een zeer diverse en sfeervolle plaats.

Genoeg te doen in de plaats en in de omgeving

Vervelen hoef je in Alcudia ook niet te doen. Naast de gezelligheid en bezienswaardigheden in de stad is er nog veel meer te beleven. Vanuit de haven zijn verschillende excursies te boeken, waaronder boottochten die je naar mooie plekken aan de kust van Mallorca brengen of een tocht met de glasbodemboot. In de buurt van Alcudia bezoek je ook de oude Romeinse stad: “Ruïnes Pollentia”. 

Gerelateerd nieuws

Vervoersmiddel

Privé vlucht boeken naar Amerika

Geen plaats meer op een publiek vliegtuig naar Amerika? Wil je altijd al graag naar Amerika gaan? Maar merk je dat je vliegtuigen naar Amerika