☀ Klanten geven ons een 9,4/10 op Webtrust

Alcudia Garden

☀ Ontspan en relax tijdens jouw vakantie

Beachclub Scheveningen als slotstuk van een heerlijke dag uit

Deel artikel

Nederland heeft meer te bieden dan we denken. Het is dan ook beslist niet zo dat we elke zomer duizenden kilometers af moeten leggen om te genieten van een mooi strand en een verkoelende zee. Dat hebben we in eigen land namelijk ook. En nog iets; de beachclub Scheveningen is minstens zo gezellig als de beachclub vijftienhonderd kilometer verderop.

Begin in beachclub Scheveningen met koffie en iets lekkers

Breng je een dag of langer een bezoek aan Scheveningen, dan hoort een bezoek aan beachclub Scheveningen daar bij. Ga je een dag naar het stadsdeel in Den Haag, begin en eindig dan de dag in een beachclub Scheveningen. Het mooie aan een beachclub is dat je er aan het begin van de dag koffie met wat lekkers eet, en je de dag afsluit met een hapje en een drankje en de meest relaxte muziek. Je hebt overigens wel wat te kiezen als het gaat om een beachclub Scheveningen, zoals dat ook geldt voor de eetgelegenheden. Niemand die honger hoeft te lijden in Scheveningen.

Reuzenrad van vijftig meter of een vrije val van zestig meter?

Vanaf beachclub Scheveningen moet je zeker even naar de Pier. Want de Pier is helemaal terug. Er staat een reuzenrad met een hoogte van vijftig meter en voor wie dat maar saai vindt is er in de zomermaanden de gelegenheid om voor bungeejumpen te kiezen. Je maakt aan het bekende elastiek een vrije val van zestig meter, iets dat je eens moet ervaren in je leven.

In Scheveningen leer je de beginselen van kitesurfen

Ach, Scheveningen heeft zoveel moois te bieden. Het is logisch dat je er alle watersporten onder de knie kunt krijgen en ook nu kunnen de echte durfals hun hart ophalen door te kiezen voor kitesurfen. Scheveningen heeft ook op cultureel vlak voldoende te bieden, er is nadrukkelijk aandacht voor de geschiedenis en het centrum van Scheveningen is eveneens de moeite waard. Een aanrader is wel een bezoek aan Herinneringscentrum Oranjehotel, waar je kunt ervaren hoe het is om in de gevangenis van Scheveningen te zitten en waar je ervaart hoe kwetsbaar zoiets vanzelfsprekends als vrijheid eigenlijk is. Vergeet het gezellige winkelcentrum van Scheveningen ook niet met een bezoek te vereren. Want ook dat is de moeite waard.

Wat kan het leven ongelooflijk mooi zijn

Op het strand is een deel gereserveerd om te gaan volleyballen en fitnessen, de zee biedt altijd voldoende verkoeling en na een intensieve dag is het heerlijk chillen in beachclub Scheveningen. Heerlijk onderuit in een loungebank met een hapje en een drankje. Mensen kijken en genieten van muziek. Wat kan het levens soms onvoorstelbaar mooi zijn. Scheveningen leent zich voor eigenlijk alles en het geldt niet voor niets als het Italië van Nederland, zeker in de zomermaanden. Je kunt er prima samen naar toe, maar ook voor een groepsuitje is nauwelijks een betere plaats denkbaar. Scheveningen heeft alles en in elk geval de leukste beachclubs. Je weet dus waar je naar toe moet deze zomer.

Gerelateerd nieuws

Vervoersmiddel

Privé vlucht boeken naar Amerika

Geen plaats meer op een publiek vliegtuig naar Amerika? Wil je altijd al graag naar Amerika gaan? Maar merk je dat je vliegtuigen naar Amerika