☀ Klanten geven ons een 9,4/10 op Webtrust

Alcudia Garden

☀ Ontspan en relax tijdens jouw vakantie

Het kiezen van een korte broeken voor mannen

Deel artikel

Korte broeken zijn een geweldige manier om te genieten van de hitte van de zomer terwijl je er stijlvol uitziet, zonder te hoeven zwoegen ineen  warme, jeukende, stinkende spijkerbroek. De broekspijp van korte broek kunnen gemakkelijk omhoog of omlaag gerold worden, afhankelijk van de gelegenheid – ze zijn het perfecte hoofdbestanddeel van een zomergarderobe.

Korte broeken zijn er in verschillende materialen en lengtes verkrijgbaar. Over het algemeen bestaan deze voornamelijk uit katoen en soms in linnen. Korte broeken moeten, zoals de naam al aangeeft, kort zijn – dus alles onder de knie behoort niet tot deze categorie. Streef naar rond de knieschijf, en afhankelijk van jouw lengte en beenspieren, misschien zelfs hoger. Een korte broek hoeft namelijk niet altijd af te kleden. Als je gespierde bovenbenen hebt, mag je deze best laten zien.

Verschillende soorten en maten

Korte broeken zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, patronen en prints. In principe kan niemand iets mis doen met een chino korte broeken, vooral in de kleuren bruin en blauw of in andere klassieke kleuren.

Doordat iedereen een ander lichaamsbouw heeft staat niet alle broeken goed bij ieder postuur. Mede daardoor is het van belang om te bekijken of de soort broek jou staat of niet. Indien dit niet het geval is of jij twijfelt of je de broek wel vaak genoeg gaat dragen, ga dan voor een ander model.

Kies een short van het fijnste natuurlijke materiaal zoals linnen, katoen en Chambéry om overbodig veel zweten te voorkomen. Deze stoffen ademen waardoor hete lucht eenvoudig kan worden afgevoerd.

Het kiezen van de juiste broek

De keuze begint vooral bij de gelegenheid. Als je voor een casual look gaat zijn er natuurlijk andere combinaties en broeken mogelijk dan wanneer je een zakelijke gelegenheid hebt. Door dit als uitgangspunt te nemen maak je het voor jezelf een stuk eenvoudiger. Vervolgens begin je bij welke kleur je goed staat. Als je hier uit bent kan je gaan kijken naar een broek die het beste bij jou past.

Met merken als parajumpers, mason Garments, jacob cohen, cp company, stone island en ma strum is er voor iedereen een gewenst te vinden. Niet iedereen vind dat het imago van een merk  helemaal goed bij hen aansluit. Kies daarom voor een merk en stijl dat bij jou past.

Gerelateerd nieuws

Vervoersmiddel

Privé vlucht boeken naar Amerika

Geen plaats meer op een publiek vliegtuig naar Amerika? Wil je altijd al graag naar Amerika gaan? Maar merk je dat je vliegtuigen naar Amerika